Welkom aan boord

f2f

Met ruim 20 jaar ervaring weet Free2Fly als geen ander creatieve vakantie-marketing-concepten samen te stellen gerelateerd aan reizen, vrije-tijd en lifestyle.

Na al die jaren heeft Free2Fly een omvangrijk netwerk aan relaties opgebouwd en bestond de behoefte om al die contacten centraal te beheren, sneller te werken en effectiever te verkopen. Belangrijke criteria bij het kiezen van een CRM systeem waren de eenvoud van werken, borging van alle opgebouwde kennis, moderne User Interface en, hoe kan het ook anders, ‘in the cloud’.

De reis die de relaties van Free2Fly maken vanaf allereerste website bezoek, aanvragen van informatie, afsluiten van mooie deals tot en met het invullen van tevredenheidsenquetes wordt sinds kort aangestuurd vanuit een door ons met de software van ZOHO ingerichte cockpit.

Om te vieren dat we samenwerken heeft Free2Fly speciaal voor onze relaties een actie ontwikkeld *) waarbij alle relaties die in de maanden januari en februari via ons een ZOHO CRM abonnement afsluiten in combinatie met een OnBoarding dag, weggestuurd worden naar een Europeese bestemming naar keuze. Geen paniek, op alle geselecteerde bestemmingen is WiFi aanwezig en kunt u gewoon door blijven werken in uw ZOHO omgeving met uw smartphone, tablet of laptop.

Welcome on board.

Boek ons kennismakingsaanbod

*)

Bij afname van minimaal een jaarabonnement Professional of Enterprise editie en een dag onboarding ontvangt u twee tickets, klik hier voor overige voorwaarden.

barcelona-330976Brandenburger Torbigben

Waarom kiezen wij voor ZOHO

* Third largest cloud based CRM worldwide in market presence (source G2) * Largest vendor in Google Apps marketplace, only CRM with Adwords integration. Wij van WC-eend adviseren uiteraard WC-eend, maar we zijn niet de enigen:

Spring 2016: G2 - World's leading business software review platform - ranks ZOHO CRM as a leader.

Vraag hier de onafhankelijke 'Crowd Grid for CRM' van G2 research aan.

‘Verhoog je Gunfactor’ – door Michiel Cobben

Investeren in marketing en sales zonder de veranderingen te borgen met automatisering biedt slechts een tijdelijk effect. Je Gunfactor verhoog je door CRM investeringen parallel te laten lopen met verbeteringen in sales. Hoe dat werkt lees je in 'Verhoog je Gunfactor' -een bestseller geschreven door Michiel Cobben, initiatiefnemer van CRM Rendement.